3. PROPRIO BO V LETU 2015

16.11.2013 09:45

Izjemno veseli smo, da nam je uspelo, po vzoru tujih sejmov,  izpeljati dva uspešna sejma Proprio, ki sta na slovenskih tleh orala ledino. K sodelovanju smo pritegnili pomembna manjša in velika podjetja, ki delujejo na investicijskem in nepremičninskem trgu. Predstavili so široko paleto projektov, ki jih razvijajo in tržijo in dobili priložnost za neposreden stik s potencialnimi kupci.

Težke in negotove gospodarske razmere so nas prisilile k razmisleku o tem ali je primeren čas za organizacijo še enega sejma. Po pogovoru z nekaterimi partnerji, ki so aktivni na tem področju, smo prišli do skupne ugotovitve - potrebno je počakati, da se gospodarske razmere, ki regulirajo tudi nepremičninski in investicijski trg, stabilizirajo.
 
 

2. PROPRIO SE JE USPEŠNO ZAKLJUČIL

24.03.2011 19:07

Obiskalo ga je 2.080 obiskovalcev, ki jim je 76 sodelujočih podjetij in institucij predstavilo ponudbo nepremičnin iz vse Slovenije, pa tudi iz Hrvaške in Srbije.

Obiskovalci so poleg konkretnih nepremičnin in informacij ter nasvetov o investicijah v nepremičnine, lahko spoznali tudi temeljne principe zelenih oz. trajnostno zgrajenih stavb.

Celoten konferenčni program zadnjega dne je bil namreč posvečen zeleni gradnji, saj je v okviru Propria potekal 1. Dan zelenograditeljev pod naslovom Gradimo za prihodnost.

  • Utrinke z letošnjega Propria lahko pogledate tukaj >>
 

Več novic tukaj >>.

Partner:
E-novice

Prijavite se na prejemanje naših e-novic.
Ime in priimek:

E-pošta:
novinar
razstavljavec
obiskovalec
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke